Food was perfect, i can recommend the uniqe pepper sauce. Will be back.
AK
arturas kucinskas
5 iš 5
2024-03-26
IL
Indrė Lučunė
5 iš 5
2024-03-18
Jaukus restoranas su tobulu maistu ir profesionaliu aptarnavimu. Labai patiko. Būtinai grįšime.
JD
Ji Do
5 iš 5
2024-03-15
Dražší ale super
LP
Liutauras Palionis
5 iš 5
2024-03-14
Vau! Nuostabi vieta, nuostabus aptarnavimas, nuostabus maistas! Tik pačios didžiausios rekomendacijos! Jeigu norėsis nustebinti artimuosius ar kokius miesto svečius - pati geriausia vieta :)
TG
Tomy Gun
5 iš 5
2024-02-26
Tik uzejus,pasitiko prabangi ramybe,buvome uzsisake juros gerybiu degustacija dviems.Sefas Sarunas leido issirinkti staliuka,tik prisedus taures buvo papildytos burbuliukais,neuzilgo atkeliavo austres puostos pasifloru,tiesa pasakius nustebino,ragavome pirma bet tikrai ne paskutini karta toki derini.Po to seke iki tobulumo apkepintos krevetes ant namines fokachios-tirpo burnoje.Su kiekvienu patiekalu buvo pilstomas skirtingas vynas,kruopsciai atrinktas prie kiekvieno patiekalo.Padavejui didelis pliusas,nes kai jis pasakoja apie kiekviena pilama vyna i jusu taure,jus pasijuntate lyg pats ta vyna gaminote,jo issamiai nupasakojami ingredientai sutraukia vidinius zandus,norisi kuo greiciau praskalauti burna tuo geriu.Toliau seke juros sukutes,neesam dideli megejai sos juros gerybes,bet apkeptos ir pati prezentacija ant lekstes be priekaistu.Pagrindinis patiekalas - juros liezuvis,baltoji zuvis,lb lengvo skonio,paprastai skani,lengvai nuimama nuo pagrindinio kaulo.Kadangi valgome daug,nusprendeme nusizengti taisyklem,ir paprasem sefo steiku,maloniai nustebino tai,kad sefas ne tik sutiko bet ir pazadejo kad steikas bus skaniausias koki teko ragauti,uzsisakeme rib eye ir file.Su steikais gavome po taure rioja vyno kuris puikiai dera prie tos nuostabios dievo sukurtos ir sefo keptos mesos.Rib eye tirpo burnoje,sultingas urugvajaus steikas suteike tam vakarui dar didesnio zavesio,negalim pamirsti ir file,minksta,meistriskai apkepta mesa lengvai pjovesi,ar dar lengviau kramtesi.Desertui uzsisakeme fondanta ir panacota,abu desertai verti desimtuko,dar neteko ragauti tokio skanaus fondanto,ne per saldu,sokoladas kuris issilieja - pradziugins desertu megejus ir ne tik.Aciu uz nuostabu vakara,Aciu Sefui Sarunui,ir jo komandai,tai nebuvo tiesiog degustacija,tai buvo 3 valandu filmas,mes buvome ziurovai,o jus nuostabus aktoriai,jus nusipelnete oskaro=)Iki pasimatymo jau greit
PP
Paulius Pariokas
5 iš 5
2024-02-24
I am a returning customer in this establishment. This latest visit was truly memorable thanks to their sommelier - a true connoisseur and an invaluable guide through the world of wines.
LS
Laura Sakalauskiene
5 iš 5
2024-02-22
TT
trtt trt44
5 iš 5
2024-02-21
Mėsų degustacinė vakarienė buvo nuostabi. Šefas Šarūnas išsamiai papasakojo apie kiekvieną patiekalą. Mėsa tiesiog tirpo burnoje, o vyno priderinimas prie patiekalų buvo tiesiog fantastiškas. Restorane šilta atmosfera, visi malonūs ir mielai leidžiasi į pokalbį apie maistą ir gėrimus. Iš restorano išėjome sočios ir su šypsenomis:)
AK
Aušrinė Kikilytė
5 iš 5
2024-02-21
Degustacinė vakarienė kartu su vyno suderinamumu fantastiška, jauki aplinka, aptarnavimas nuoširdus ir išsamus,profesionalus. Apie kiekvieną patiekalą buvo papasakota. Rekomenduoju! Bus aplankyta ne kartą.
TM
Tomas Mileris
4 iš 5
2024-01-26
Upėtakio tartarui trūko skonio. Matyt ikrai buvo per švelnūs. Krevetės buvo iškeptos gerai. Kaip ir steiko rinkinys. Vynas geras. Nueiti tikrai galima, bet pigu nėra tikrai. :)
NH
Nina Hirvelä
3 iš 5
2024-01-26
AP
Aridas Pabedinskas
5 iš 5
2024-01-26
Nedaug Vilniuje yra restoranų, kurie turėtų vaizdą į Nerį. Šis vienas iš jų, tačiau langai iki pusės padaryti matiniai. Tai gadina "atmosfera" įvertinimą. Na , o viskas kita yra puiku. Jaučiausi tarsi šeimos valdomam restorane. Nuolatinis, nuoširdus darbuotojų dėmesys iki paskutinės minutės.
RS
Renata Surdokaite
5 iš 5
2024-01-25
AC
Anna Chocianovic
5 iš 5
2024-01-22
VC
vitalij cerpinskij
5 iš 5
2024-01-19
LS
Laura Sytienė
5 iš 5
2024-01-17
AA
Arnoldas Augustaitis
5 iš 5
2024-01-16
EK
Emmanouel Katsoulakis
5 iš 5
2024-01-16
A very cosy little place by the river in Karaliaus Mindaugo Bridge. I would like to keep it simple… I tried the carpaccio and the ravioli, the waiter brought also a small plate of bread and a spread accompanied with olive oil and balsamic vinegar. The food is to die for
DD
dolatka
5 iš 5
2024-01-15
MH
Markku Hirvelä
4 iš 5
2024-01-13
Tarjoilu oli nopeata ja palvelu ystävällistä
IU
Iewute Urbo
5 iš 5
2023-12-28
Amazing place! Nuostabus padaveju darbas, malonus siurprizai vaikams.
One of the best meat in Vilnius! Aciu
AC
Andrius Chrapovickis
5 iš 5
2023-10-10
Nuostabus restoranas, su jaukia atmosfera. Rekomenduoju mėgstantiems tikrą ir kokybišką maistą.
AP
Agnė Paukštė
5 iš 5
2023-09-02
Negali nuspėti kaip gerai čia bus. Pranoko didžiausius lūkesčius. Maistas vau, norisi užsimerkti valgant. Apatravimas- geriau nebūna, jausmas lyg buvome asmeniniai restorano svečiai. Viskas iki detalių puikiai! Jau nekantru sugrįžti patirti kitus skonius. Ačiū!
ZC
Zana Cimos
5 iš 5
2023-08-03
Buvome degustacinėje mėsos vakarienėje(07.22)
Nuo pat įėjimo pasitiko mandagus padavėjas.
Aptarnavimas-na tikrai 1000% kaip minimum🙊 Šefo komplimentas,užkandis,karštasis užkandis,pagr.patiekalas ir desertai-begalo skanūs,subalansuoti tiek kiekio/skonio santykiu❤️
Parenkamas gėrimas prie kiekvieno patiekalo-puikiai dera.
Man nevalgančiai medium/rare steiko-iškepė well done(buvo begalo skanu)-garnyras taip pat lb skanus😊
Patiko tai,kad šefas pats išnešdavo karštą užkandį ir patiekalą-kažką papasakodamas/pridurdamas❤️
Padavėjas su barzdele-bravo(puikiai tvarketės)!
Ar verta ateit tiesiog vakarienės?TIKRAI TAIP,NES TEN JAUSITĖS JAUKIAI IR BŪSITE TIKRI,KAD NENUSIVILSITE🍾😌
GK
Gintaras Kovaitis
5 iš 5
2023-02-18
Degustacinė vakarienė nustebino savo nuostabiais patiekalais, kur net krevetė buvo tokia mėsinga, kad būtų užtekę vien tik jos vienos visai vakarienei! Kiekvienas patiekalas buvo vienas malonumas ir norėjosi kad niekada nesibaigtų patiekalai! O ir gėrimai buvo puikiai priderinti ir taip pat norėjosi kad jie nesibaigtų! Labai labai labai rekomenduoju! Na ir aišku, be žmonių čia nebūtų tos magijos, kuri yra čia, tai didelis dėkui šefui Šarūnui ir žinoma visam personalui, kurie turi ir puikų humoro jausmą ir yra labai paslaugūs! Jūs nuostabūs!
Food was perfect, i can recommend the uniqe pepper sauce. Will be back.
Jaukus restoranas su tobulu maistu ir profesionaliu aptarnavimu. Labai patiko. Būtinai grįšime.
Dražší ale super
Vau! Nuostabi vieta, nuostabus aptarnavimas, nuostabus maistas! Tik pačios didžiausios rekomendacijos! Jeigu norėsis nustebinti artimuosius ar kokius miesto svečius - pati geriausia vieta :)
Tik uzejus,pasitiko prabangi ramybe,buvome uzsisake juros gerybiu degustacija dviems.Sefas Sarunas leido issirinkti staliuka,tik prisedus taures buvo papildytos burbuliukais,neuzilgo atkeliavo austres puostos pasifloru,tiesa pasakius nustebino,ragavome pirma bet tikrai ne paskutini karta toki derini.Po to seke iki tobulumo apkepintos krevetes ant namines fokachios-tirpo burnoje.Su kiekvienu patiekalu buvo pilstomas skirtingas vynas,kruopsciai atrinktas prie kiekvieno patiekalo.Padavejui didelis pliusas,nes kai jis pasakoja apie kiekviena pilama vyna i jusu taure,jus pasijuntate lyg pats ta vyna gaminote,jo issamiai nupasakojami ingredientai sutraukia vidinius zandus,norisi kuo greiciau praskalauti burna tuo geriu.Toliau seke juros sukutes,neesam dideli megejai sos juros gerybes,bet apkeptos ir pati prezentacija ant lekstes be priekaistu.Pagrindinis patiekalas - juros liezuvis,baltoji zuvis,lb lengvo skonio,paprastai skani,lengvai nuimama nuo pagrindinio kaulo.Kadangi valgome daug,nusprendeme nusizengti taisyklem,ir paprasem sefo steiku,maloniai nustebino tai,kad sefas ne tik sutiko bet ir pazadejo kad steikas bus skaniausias koki teko ragauti,uzsisakeme rib eye ir file.Su steikais gavome po taure rioja vyno kuris puikiai dera prie tos nuostabios dievo sukurtos ir sefo keptos mesos.Rib eye tirpo burnoje,sultingas urugvajaus steikas suteike tam vakarui dar didesnio zavesio,negalim pamirsti ir file,minksta,meistriskai apkepta mesa lengvai pjovesi,ar dar lengviau kramtesi.Desertui uzsisakeme fondanta ir panacota,abu desertai verti desimtuko,dar neteko ragauti tokio skanaus fondanto,ne per saldu,sokoladas kuris issilieja - pradziugins desertu megejus ir ne tik.Aciu uz nuostabu vakara,Aciu Sefui Sarunui,ir jo komandai,tai nebuvo tiesiog degustacija,tai buvo 3 valandu filmas,mes buvome ziurovai,o jus nuostabus aktoriai,jus nusipelnete oskaro=)Iki pasimatymo jau greit
I am a returning customer in this establishment. This latest visit was truly memorable thanks to their sommelier - a true connoisseur and an invaluable guide through the world of wines.
Mėsų degustacinė vakarienė buvo nuostabi. Šefas Šarūnas išsamiai papasakojo apie kiekvieną patiekalą. Mėsa tiesiog tirpo burnoje, o vyno priderinimas prie patiekalų buvo tiesiog fantastiškas. Restorane šilta atmosfera, visi malonūs ir mielai leidžiasi į pokalbį apie maistą ir gėrimus. Iš restorano išėjome sočios ir su šypsenomis:)
Degustacinė vakarienė kartu su vyno suderinamumu fantastiška, jauki aplinka, aptarnavimas nuoširdus ir išsamus,profesionalus. Apie kiekvieną patiekalą buvo papasakota. Rekomenduoju! Bus aplankyta ne kartą.
Upėtakio tartarui trūko skonio. Matyt ikrai buvo per švelnūs. Krevetės buvo iškeptos gerai. Kaip ir steiko rinkinys. Vynas geras. Nueiti tikrai galima, bet pigu nėra tikrai. :)
Nedaug Vilniuje yra restoranų, kurie turėtų vaizdą į Nerį. Šis vienas iš jų, tačiau langai iki pusės padaryti matiniai. Tai gadina "atmosfera" įvertinimą. Na , o viskas kita yra puiku. Jaučiausi tarsi šeimos valdomam restorane. Nuolatinis, nuoširdus darbuotojų dėmesys iki paskutinės minutės.
A very cosy little place by the river in Karaliaus Mindaugo Bridge. I would like to keep it simple… I tried the carpaccio and the ravioli, the waiter brought also a small plate of bread and a spread accompanied with olive oil and balsamic vinegar. The food is to die for
Tarjoilu oli nopeata ja palvelu ystävällistä
Amazing place! Nuostabus padaveju darbas, malonus siurprizai vaikams. One of the best meat in Vilnius! Aciu
Nuostabus restoranas, su jaukia atmosfera. Rekomenduoju mėgstantiems tikrą ir kokybišką maistą.
Negali nuspėti kaip gerai čia bus. Pranoko didžiausius lūkesčius. Maistas vau, norisi užsimerkti valgant. Apatravimas- geriau nebūna, jausmas lyg buvome asmeniniai restorano svečiai. Viskas iki detalių puikiai! Jau nekantru sugrįžti patirti kitus skonius. Ačiū!
Buvome degustacinėje mėsos vakarienėje(07.22) Nuo pat įėjimo pasitiko mandagus padavėjas. Aptarnavimas-na tikrai 1000% kaip minimum🙊 Šefo komplimentas,užkandis,karštasis užkandis,pagr.patiekalas ir desertai-begalo skanūs,subalansuoti tiek kiekio/skonio santykiu❤️ Parenkamas gėrimas prie kiekvieno patiekalo-puikiai dera. Man nevalgančiai medium/rare steiko-iškepė well done(buvo begalo skanu)-garnyras taip pat lb skanus😊 Patiko tai,kad šefas pats išnešdavo karštą užkandį ir patiekalą-kažką papasakodamas/pridurdamas❤️ Padavėjas su barzdele-bravo(puikiai tvarketės)! Ar verta ateit tiesiog vakarienės?TIKRAI TAIP,NES TEN JAUSITĖS JAUKIAI IR BŪSITE TIKRI,KAD NENUSIVILSITE🍾😌
Degustacinė vakarienė nustebino savo nuostabiais patiekalais, kur net krevetė buvo tokia mėsinga, kad būtų užtekę vien tik jos vienos visai vakarienei! Kiekvienas patiekalas buvo vienas malonumas ir norėjosi kad niekada nesibaigtų patiekalai! O ir gėrimai buvo puikiai priderinti ir taip pat norėjosi kad jie nesibaigtų! Labai labai labai rekomenduoju! Na ir aišku, be žmonių čia nebūtų tos magijos, kuri yra čia, tai didelis dėkui šefui Šarūnui ir žinoma visam personalui, kurie turi ir puikų humoro jausmą ir yra labai paslaugūs! Jūs nuostabūs!